top of page

אתם מפספסים עשרות לקוחות!
לא חבל?

טבעונים, אלרגיים לחלב וביצים, ודורשי כשרות פרווה
הם קהל הולך וגדל בנישה שחסרים בה יצרנים איכותיים.

מזמינה אתכם להשקיע בעסק שלכם
בוקר אחד, שיפתח בפניכם שוק חדש
עם ביקוש מטורף!

בסדנת קונדיטוריה טבעונית פרטית המותאמת במיוחד עברוכם נלמד:
*איך להכין קינוחים מרהיבים שכולם אוהבים ויכולים לאכול
*נפתח מתכונים ייחודים שיותאמו במיוחד לתפריט שלכם
*נלמד לקצר וליעל זמנים במטבח עם טיפים מהמטבח המוסדי 

ונפתח בפניכם הזדמנות הכנסה חדשה
מקהל שצמא למוצרים איכותיים חדשים!

IMG_8644.JPG
אם גם אתם מרגישיםם שאתם
מפספסים לקוחות פוטנציאליים
כי חסרים לכם הידע והכלים המתאימים להכין קינוחים טעימים
גם לטבעונים, אלרגיים, ובעלי רגישויות לחלב וגלוטן-
הגעתם למקום הנכון! 

יש עוד הרבה דברים שאתם יכולים להציע מלבד עוגיות גרנולה וחטיפי אנרגיה באנליים.
יש היום כל כך הרבה פתרונות לעוגות מרהיבות וטעימות שכולם יאהבו
(כן גם אנשים שלפני שטעמו אמרו שהם לא אוהבים פרווה!)
והשליחות שלי היא להנגיש את כל הידע שצברתי במהלך השנים
ולעזור לכם לתת מענה ופתרון טעים ומרשים למגוון של אנשים וצרכים!

אז מה נלמד יחד בסדנא?

צומח  (2).png

 איך לחסוך בזמן, ליצור בכמויות גדולות ולהיות ערוכים להזמנות של לקוחות בכל עת

צומח  (1).png

נרכיב חוברת של 4-6 מתכונים  ורסטיליים וטעימים המותאמת במיוחד לצרכים שלך לשימוש עתידי

צומח .png

התאוריה והיסודות לאפיה טבעונית והשיטה להחלפת חומרי גלם מן החי בצומח

תפריט (1).png

​​​איך חוסכים בעלויות עם שיטות עבודה יחודיות ושימוש בחומרי גלם נכונים 

תפריט.png

נתאים את כל השיטות לתפריט הקיים שלכם ולכלים שיש ברשותכם במטבח - כך שהמעבר לטבעוני יהיה פשוט וקל 

ניתן להגיע עם שותפ\ה לסדנא ללא תוספת מחיר!

  הצטרפות לקבוצת פייסבוק סגורה לשאלות והתייעצויות

כל חוברות המתכונים שלי במתנה

גישה ל- 2 קורסים דיגטליים שלי לבחירתך

וזה עוד לא הכל!

בונוסים מיוחדים רק למשתתפים בסנדא הפרטית

מוכנים לגלות עולם חדש של קונדיטוריה?

1P9A7711.jpg

אז איך ממשיכים מכאן?

לא מפסיקים ללמוד לעולם!

תיפתח לך גישה לקבוצת פייסבוק לייעוץ ושאלות שעולות לך במהלך הדרך, 
בנוסף ל-2 קורסים דיגיטליים וכל חוברות המתכונים שלי שתקבלי לליווי בהמשך הדרך שלך בעולם הקונדיטוריה הטבעוני!

ניפגש לסדנא מהנה ומעשירה

נכין ביחד את המתכונים שלב אחר שלב ותלמדי את כל הסודות שלי במטבח הטבעוני.
תצאי עם ידע וכלים שיעזרו לך להכין יותר קינוחים טעימים למגוון רחב של אנשים ולהגדיל את העסק שלך!

נבין מה הצרכים היחודיים שלך

אחרי שיחת היכרות בה נכיר טוב יותר את המטרות והשאיפות שלך לסדנא,
אני אבנה לך חוברת מתכונים וסדנא המותאמת במיוחד אליך, לתפריט הקיים שלך ולכלים שיש לך במטבח.

1P9A8043.jpg
תשובות לשאלות נפוצות
האם אפשר שהסדנה תהיה במקום של העסק או בבית של המזמינים?

בטח! בתוספת תשלום על נסיעות ויש להתאים את התפריט לאמצעי הבישול הקיימים במקום.

האם אפשר להגיע כמה אנשי צוות?

כמובן שכן! אפשר להגיע עד 6 אנשים בתוספת תשלום. 

המתכונים מתאימים לכל לסוגי הרגישויות למזון?

בתור מי שמוכרת עוגות כבר שנים, אני תמיד ממילצה לקולגות שלי לעולם לא לקחת אחריות על אלרגיות מסכנות חיים אלא אם הן עובדות בסביבה סטרילית לחלוטין ועוברות על כל רשימת הרכיבים של חומרי הגלם. מבחינת מרכיבי העוגה הבחושה והקצפת - הן לא מכילות מוצרי חלב, ביצים או אגוזים משום סוג. 

בנוסף בחוברת המתכונים מופיע מתכון לעוגת השוקולד ללא גלוטן.

תלמידות משתפות

בעוגות מושלמות!

מוכנים לצאת לדרך?

השאירו פרטים וניפגש לסדנא בקרוב!

IMG_0481.jpeg

נעים מאוד, אני שחר קיכלר

כבר 4 שנים שאני חיה ונושמת קונדיטוריה טבעונית, 

ובין ידי נוצרו מאות רבות של עוגות מעוצבות.

ההתרגשות של העוקבות והלקוחות שלי מהיצירות האכילות האלה,

והמשפט הקבוע - איך יכול להיות שזה טבעוני?!

זה הדלק שלי להמשיך ליצור, ולאחרונה גם השאיפה שלי ללמד

כמה שיותר א.נשים ליצור עוגות כאלה שמתאימות לכולם!

את כל הלמידה שלי על קונדיטוריה טבעונית עשיתי בכוחות עצמי בדם ויזע
כי הידע הזה עדיין לא זמין בכל מקום ולא תמיד מוצלח. 
אחרי שני קורסים מקצועיים וחדשניים בברצלונה החלטתי שהגיע הזמן
שהידע הזה יהיה נגיש לכולם, כי קינוחים טבעוניים יכולים להיות מדהימים כשעושים
אותם נכון!

1P9A8056_edited.jpg
bottom of page