top of page

גם אם מעולם לא זילפת קצפת –
את עומדת להכין עוגה מהממת,
טעימה ומעוצבת בעצמך.

את אוהבת לאפות,
נהנית ליצור במטבח,
ורוצה לפנק את המשפחה בעוגות יום הולדת מיוחדות.
אבל רק המחשבה על עוגה מעוצבת מלחיצה אותך!
הקורס הזה נבנה במיוחד עבורך,

כדי להפוך את החלום למציאות.

 

    מה תלמדי בקורס?

  • אפיית עוגות ספוג אווריריות וטעימות: עוגות וניל ושוקולד ,
    עם טיפים לאפייה מושלמת ושמירה על טריות 

  • הכנת קצפת יציבה ומושלמת לזילוף: טכניקות להקצפה נכונה,
    שמירה על מרקם חלק, ועבודה עם כלי עיצוב. 

  • מילויים מיוחדים ושדרוגים: הכנת גנאש שוקולד מוקצף וקולי פירות יער,
    להוספת טעמים ומרקמים ייחודיים לעוגה.

  • עיטוף, זילוף ועיצוב מקצועי: טכניקות לעיטוף חלק, זילופים בצורות שונות, ועיצובי "טאי דאי" ואומברה מרהיבים.


העוגות המופלאות שלי לא מכילות ביצים או חלב
כך שיוכלו להתאים לכולם!
מעדיפה את הקצפת שלך חלבית?
אין בעיה! 

את מתכון הקצפת ניתן להמיר גם לחלבי ועדיין 
לשמור על המרקם הנפלא לזילופים
photo-output.HEIC

למה הקורס הזה בשבילך?

  • מתאים לכל הרמות: בין אם זו העוגה הראשונה שלך או שאת כבר מנוסה –
    תמצאי כאן ערך רב.

  • חסכון כספי: במקום להזמין עוגות יקרות, תלמדי להכין אותן בעצמך, בכל זמן שתרצי.

  • תמיכה וליווי: גישה לקבוצת פייסבוק סגורה להתייעצויות, חוברת מתכונים מפורטת, וקובץ אקסל להמרת כמויות.

בונוס מיוחד!
קורס עוגת גן במתנה

אפיית עוגה מלבנית מושלמת ללא גלוטן
יצירת אלמנטים בדפי סוכר
 ואותיות שוקולד

תלמידות מספרות

מור חשמונאי 
״ממליצה ממש ממש מכל הלב על הקורס של שחר!
מדהים שמצפייה בהדרכה מצולמת לא ארוכה מאוד אבל מלאת ידע אפשר להגיע ממצב של חובבנות מינוס באפיית עוגות להכנת עוגות יומולדת מעוצבות מהממות ומגוונות, שעד עכשיו הייתי צריכה לקנות, שגם מתאימות לאלרגים!
קיבלתי המון ידע בסיסי וכבר יישמתי אותו על כמה וכמה עוגות, והכי חשוב שאני ממש נהנית תוך כדי. ושחר תמיד זמינה  לעזור שזה בונוס ששווה זהב.
בקיצור, אחד הדברים המשתלמים והשווים שעשיתי.״
שיר סלעית
 
 "מאז שיש לי את המתכון של שחר, ביחד עם ההוראות הברורות שלה, והזמינות שלה תמיד לשאלות, אני לא טועה עם אף עוגה! הקורס שווה את זה, הייתי קונה אותו עוד פעם. פשוט, ברור, ומדויק כל פעם מחדש."

 

במקום לשלם מאות שקלים בכל פעם על עוגה מעוצבת 
בקורס הזה את לומדת איך להכין אותן בעצמך,
בכל אירוע, לכל ילד, ולפעמים גם סתם כי בא לך.

ההשקעה בקורס:

490 ש"ח בלבד
(פחות מהעלות של שתי עוגות קנויות)
והתוצאה? נשארת איתך לתמיד.


טעימה קטנה

תשובות לשאלות נפוצות
אין לי בעיה עם ביצים או מוצרי חלב, הקורס עדיין יועיל לי?

בהחלט! הטכניקות והמתכונים מתאימים לכולם, והעוגות יוצאות טעימות במיוחד.

איזה מרכיבים וכלים צריך כדי להתחיל? מה גודל ההשקעה?

המרכיבים זמינים בכל סופר, והכלים הבסיסיים כוללים קלף, לקקן ושקיות זילוף. ניתן להרחיב את הציוד בהמשך לפי הצורך.

העוגות מתאימות לכל לסוגי הרגישויות למזון?

העוגות אינן מכילות מוצרי חלב, ביצים או אגוזים. עם זאת, יש לבדוק את רכיבי השמנת הצמחית למניעת אלרגיות.

אם אני ממש לא טובה באפייה, הקורס הזה מתאים לי?

בהחלט! הקורס מתאים למתחילות ולמנוסות, ומספק בסיס מוצק ליצירת עוגות מהממות.

אחריות מלאה!

אם לא תהיי מרוצה מהקורס, תקבלי החזר מלא.

חשוב לי שתרגישי שקיבלת ערך להשקעתך.

נעים מאוד, אני שחר כינר

כבר יותר מ-6 שנים שאני חיה ונושמת קונדיטוריה,
ובידיים שלי נוצרו אלפי עוגות מעוצבות – מרשימות, טעימות, ובעיקר מרגשות.
אני עובדת בסטודיו הביתי שלי, יוצרת עבור לקוחות,
מלמדת עשרות תלמידות בכל חודש – וחיה את העולם הזה יום יום.

מה שמרגש אותי כל פעם מחדש הוא לראות את התגובות –
את ההפתעה, את ההתרגשות, את השאלה הקבועה:

"איך עוגה כל כך יפה יכולה להיות גם טעימה?!"

את כל מה שאני יודעת – למדתי בעצמי. בניסוי וטעייה, בעבודה קשה,

ובקורסים מקצועיים שלקחתי בארץ ובחו״ל, כולל השתלמויות מתקדמות

בקונדיטוריה מן הצומח בברצלונה.

הקורס הזה הוא הדרך שלי לאפשר גם לך ללמוד את כל מה שלקח לי שנים לרכוש –

בצורה פשוטה, ברורה ונעימה.
כדי שתוכלי להכין עוגות יפות וטעימות בעצמך – ולהרגיש גאה.

ההשקעה שלי בקורס לא נגמרת רק בתוכן המצולם:
✨ צילומים באיכות גבוהה ממספר זוויות
✨ חוברת מתכונים מפורטת
✨ קובץ אקסל נוח להמרת כמויות
✨ קבוצת וואטסאפ סגורה להתייעצויות – לתמיד
✨ והנחה לקנייה ראשונה ברשת מוצרי אפייה

אני כאן בשבילך – לכל שאלה, לכל שלב בדרך.
ויחד, נוכיח שעוגה מעוצבת יכולה להיות גם מדהימה ביופייה וגם טעימה בטירוף.

כן, גם אם אין בה ביצים וחלב.

באחריות.

1P9A7504.jpg

01

חלק ראשון

פרקי הקורס:

​נלמד את הכללים להכנת עוגה בחושה אוורירית ורכה ללא צורך בביצים:

מה תפקיד הביצה ואיך נחליף אותה נכון, באיזו טמפרטורה הכי נכון לאפות,
מתי מוסיפים את חומרי ההתפחה,
 איך לעטוף את הרינג (תבנית האפייה)
וכמובן מתכונים לעוגת שוקולד ועוגת וניל מושלמות!

איך ניתן לשדרג אותן וגם כיצד להכין כמות בלילה מדויקת לגודל התבנית שבחרנו

02

חלק שני

איך מכינים קצפת יציבה מספיק לעוגות שכבות, איזה סוגים של שמנת ניתן להקפיא,באיזו מהירות הכי נכון להקציף, איך נמנע מקצפת עם המון בועות, כיצד לאחסן את הקצפת עד לשימוש, איך עובדים עם כלי עיצוב עוגה: צנטרים, שקיות זילוף, צלחת מסתובבת, פלטה מדורגת, רינגים.. נשמע מפחיד? תגלו שזה כיף בטירוף!

03

חלק שלישי

איך לשדרג את העוגה עם מילויים מיוחדים בהכנה עצמית

ברור שאפשר לשים עוגיות אוריאו או ממרחים קנויים - אבל אני רוצה ללמד אותך להכין גנאש שוקולד מוקצף מדהים ועשיר! וקולי פירות יער חמצמץ מופלא- ונשדרג את איכות וייחודיות העוגות!

נלמד גם איך להפוך את קולי פירות היער ליציב כדי להשתמש בו כאינסרט בעוגות מוס

וגנאש השוקולד שיכול להתאים גם לעיטוף העוגה וגם כמוס לקינוחי כוסות- יהפוך להיות המתכון האהוב עליכם!

04

חלק רביעי

מפחדים מטפטופי שוקולד? אל! אני הולכת ללמד אותכם לטפטף כמו אלופים! תופתעו לגלות את הטיפים הכל כך פשוטים לגנאש טפטופים מושלם- בשוקולד מריר וגם לבן!

05

חלק חמישי

נלמד שני סגנונות עיצוב יפהפיים!

עיצוב "טאי דאי" בסגנון צבעי מים עם טפטופי שוקולד מריר, עיצוב אומברה (צבע אחד שהולך ונהיה בהיר עד לבן) עם טפטופי שוקולד לבן וזילופים בסגנון וינטג'

בואו לגלות כמה פשוט לעצב עוגה מטריפה ביופייה!

נלמד לזלף בצורות שונות ובמיקומים שונים על העוגה, לצבוע קצפת בדרך הנכונה כדי לשמור על המרקם שלה

לעטוף את העוגה נכון כדי לקבל עיטוף חלק ישר ומושלם!

וכמובן שאגלה לכם גם את סודות המטבח הכי כמוסים שלי.....
כמו איך להכין כמות בלילה שתתאים בדיוק לגודל וכמות הרינגים הנדרשים לך, מה עושים עם הקצפת שנשארת?
במה אפשר למלא את העוגה כדי ליצור עוד מרקמים וטקסטורות?
ועוד מלא טיפים ששמרתי בסוד כמוס עד היום- ממש כאן - במרחק קליק אחד 

הקורס הזה יחסוך לך רכישה של עוגות בכל אירוע - מאות שקלים בשנה!

אני רוצה לאפשר לכם ללמוד, ליצור ולפתח את היכולות שלכם
אם זה לחסוך הזמנת עוגות יקרות או ליצור הכנסה נוספת מקהל חדש וחם

ולכן הקורס במחיר נוח ונגיש - פחות משווי של עוגה מעוצבת אחת! 


כולל גם את קורס עוגת גן
עם מתכוני עוגות ללא גלוטן

ופרק בונוס על אלמנטים מדפי סוכר

 

 ב-490 ש"ח בלבד!

את מחזירה את ההשקעה אחרי שתי עוגות שתכיני!

ולא תצטרכי לשלם יותר לעולם

הקורס, התמיכה שלי והידע נשארים איתך לתמיד !

עוגות גן זה הטרנד המושלם

עוגה מלבנית שקל לחתוך להרבה אנשים, עם יחס מושלם של עוגה- גנאש שוקולד- קצפת

והקישוט שלה הוא הכי פשוט שיש - ממש כמו לצייר על דף! רק עם קצפות.
בשילוב עם אלמנטים מדפי סוכר זו יכולה להיות חגיגה של ממש!

העוגה הזו מאוד פופולרית ונרכשת במחיר של בין 180-300 שח!
אני מציעה לכם את הקורס במתנה  ותלמדו אחת ולתמיד להכין כאלה בעצמכם! 

IMG_0763.JPEG

אני רוצה ללמוד!

כמה רגעים והקורס אצלך ביד

IMG_0465.jpeg
גילי, יבנה
״אחלה אחלה של קורס! מלמד המון בצורה מקיפה, מתכוני בסיס באמת מושלמים שחזרתי אליהם בכמה סיטואציות.. מומלץ בחום״

תלמידות משתפות

בעוגות מושלמות!

סיון, חדרה
״וואו, אני לא בטוחה שאוכל לתאר כמה הקורס עוגה מעוצבת שווה! קודם כל המתכונים סופר קלים, מובנים, *מוצלחים*! ברמה שכאילו אבא שלי, שהכי הכי בררן בעולם ונוהג להגיד ״זה טעים, אבל… מרגישים שאין בזה חמאה״ או ״מרגישים שזה טבעוני…״ כל פעם מחדש כשאני מכינה את העוגות מהשיטות והמתכונים שלמדתי בקורס, אומר ״וואו, זה כל כך אוורירי״, ״פשוט מעולה, לא מרגישים שזה טבעוני״ וכך גם שאר הסועדים מהעוגה! שחר מקסימה, חייכנית, מלווה אותך ממש בסרטון בכל התהליך בהסברים פשוטים גם למי שאין לה יותר מדי ניסיון במטבח. לא מדובר רק במתכונים וסרטון שמראה איך לממש את המתכון, אלא טיפים תוך כדי והסברים של הניואנסים הכי קטנים וחשובים כמו מהירות הקצפה שמשתנה ממכשיר למכשיר, שחר מראה בדיוק איך ובאיזו מהירות להקציף וכדומה. בקיצור, אוכל להרבות במילים וסיבות למה כדאי לרכוש, אבל במשפט אחד, לא תצטערי שרכשת את הקורס!״
IMG_1642.HEIC
bottom of page