האמת שאני תמיד מתבאסת להכין ממרחים בבית כי לרוב אנחנו לא מספיקים לסיים אותם לפני שהם מתקלקלים.
אבל הפעם נשארו לי מלאאאא ירוקים שבין כה וכה היו מוצאים את דרכם לפח כנראה אז זרקתי אותם לבלנדר עם עוד כל מני ויצא פשוט ממרח מעדן!
מצרכים:
צרור פטרוזיליה קטן
חצי צרור כוסברה
כוס וקצת אגוזי מלך
2 גבעולי סלרי (ללא העלים)
כוס שעועית מאש מונבטת (אפשר גם עדשים ירוקות/שחורות)
3 כפות שמן זית
רבע כוס מים
שן שום אחת
מיץ מלימון שלם
מלח ופלפל
מכניסים הכל למעבד מזון וטוחנים עד למרקם הרצוי.
לי יש תינוקת כאן אז טחנתי ממש חלק אבל אפשר להשאיר יותר חתיכות אם רוצים .

ניתן לשמור במקרר כמה ימים אבל לא מעבר לזה.
איזה יופי של כתבה!
תודה רבה!
האם העדשים/שעועית מאש צריכה להיות לפני/אחרי בישול?
היי רומי. שעועית מונטבת זו שעועית שעברה השריה ולאחר מכן ישבה במסננת עם צגבץ רטובה מעליה במשך כ24 שעות עד שיצא ממנה נבט. היא מוכנה לאכילה גם כך ומאוד בריאה